Geen van deze elementen mag ontbreken; ze zijn stuk voor stuk belangrijk om de overleden dierbare eer aan te doen. Echter, dit alles wordt de aanwezigen aanreikt door sprekers; het wordt aangereikt van buiten henzelf. Het is juist muziek, die de kracht heeft om bij  mensen van binnenuit, vanuit hun eigen hart en gevoel, herinneringen en emoties naar boven te brengen. Op dat moment voelt en beleeft iedereen de afscheidsceremonie.

 Dit is waarom 'Live' muziek werkelijk een extra dimensie toevoegt aan de afscheidsceremonie. Maar ook een uniform gevoel; alle liedjes met hetzelfde basisgeluid, dezelfde stem, dezelfde stijl.  

Graag verzorg ik voor u, met zang en akoestische gitaar, deze vocale en muzikale bijdrage.

Afscheid nemen van een geliefde. Niemand wil dat, maar allemaal komen we daar op een bepaald moment voor te staan.

Gemakkelijk is het niet. Maar als het dan toch moet, dan willen we in al ons verdriet toch juist dat de afscheidsceremonie zo mooi en speciaal mogelijk zal zijn en recht doet aan onze dierbare, die ons en het leven heeft verlaten.


De muzikale omlijsting speelt hierin een belangrijke, bepalende rol.

De woorden, die door de aanwezigen worden gesproken, vertellen prachtige levensverhalen en herinneringen, toepasselijke gedichten worden voorgedragen. 

De liedjes, die u wilt horen tijdens het afscheid, kiest u uiteraard zelf uit.

Muziek die voor u betekenis heeft, die voor u belangrijk is of die juist voor uw overleden geliefde belangrijk was, voegt een persoonlijke dimensie toe. 
Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om de liedjes van de originele artiesten af te laten spelen via CD of via de computer. Dat is gemakkelijk en u weet precies wat u kunt verwachten. Dus...

 

Waarom zou u kiezen voor 'live' muziek ?

 

Het woord zegt het al. 'Live' ... aanwezig, tastbaar, vol gevoel, sfeervol. De woorden worden rechtstreeks naar uw hart gezongen. 


Troost en warmte vinden in de liedjes

Terugkijken op een liefdevol afscheid

Tarief

€ 150,- is mijn tarief voor de vocale en muzikale omlijsting van een afscheidsdienst in uitvaartcentrum, kerk of crematorium.

 

Dit is inclusief:

* Onbeperkt aantal liedjes uit mijn repertoirelijst

* Reiskosten binnen een straal van 50 kilometer rondom Oosterhout NB

* Indien u wenst: persoonlijke kennismaking vooraf en begeleiding met het kiezen van de liedjes

* BTW

 

Voor het instuderen van een nummer buiten mijn vast repertoire geldt een tarief van € 25,- per liedje.

 

Indien de locatie van de afscheidsdienst zich buiten een straal van 50 kilometer rondom Oosterhout bevindt, geldt een aangepast tarief. U kunt hierover vrijblijvend informatie opvragen.

Hoe werkt het ?

Indien u gebruik wilt maken van mijn diensten, kunt zelf contact opnemen met mij. U kunt echter ook aan de uitvaart-verzorger vragen om het eerste contact met u te leggen, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik leg op dat moment de dag en tijd voor u vast en voorzie u van mijn liedjeslijst. U kunt zich toeleggen op het voorbereiden van de dienst. Indien u speciale wensen heeft of als u graag wilt dat ik een nummer instudeer dat niet in mijn repertoire staat, hoor ik dat graag zo spoedig mogelijk, zodat ik dat goed kan voorbereiden. Indien dit niet zo is, dan wil ik u vragen mij de liedjes door te geven uiterlijk op de dag voor het afscheid in de middag.

Naar uw voorkeur heb ik met u contact per telefoon, per email of persoonlijk contact. Indien u wenst kom ik langs bij u thuis, zodat we alvast kunnen kennismaken en zodat ik u kan helpen de liedjes te kiezen. In dat geval breng ik mijn gitaar mee, zodat ik u ook nog wat muziek  kan laten horen. Misschien staan er liedjes in de lijst die u niet kent, maar waar u benieuwd naar bent. Of misschien heeft u wel een nummer dat u heel graag zou willen horen tijdens het afscheid, maar wat niet in mijn vaste repertoire lijst staat. Indien u wilt, kan ik dit dan speciaal voor u instuderen. Alles is mogelijk. In ieder geval kunt u mij tussentijds altijd bellen als u vragen heeft of advies nodig heeft. 

Op de dag van de uitvaart hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Ik zorg dat ik ruim op tijd in het uitvaartcentrum of in de kerk aanwezig ben. Ik stem alles af met de uitvaartleider of voorganger en ik verzorg naar mijn beste kunnen de muziek van de afscheidsdienst. Aan het einde van de dienst, zal ik het slotlied blijven spelen tot alle aanwezigen de ruimte hebben verlaten. Dan verlaat ook ik de ruimte, zodat u met uw naaste familie in alle rust afscheid kunt nemen van uw geliefde.

Een greep uit mijn repertoire

Hieronder vindt u de meest gekozen liedjes uit mijn repertoire. Mijn complete repertoire is op aanvraag beschikbaar. En mocht het zo zijn dat er een lied is dat heel bijzonder is voor u, maar niet is opgenomen in mijn repertoire, dan bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat ik dit speciaal voor u instudeer.


Via de 'Contact'  pagina in het menu kunt u vrijblijvend naar de mogelijkheden informeren.

Alles is mogelijk en ik help u waar nodig.

 

Afscheid nemen bestaat niet Marco Borsato
Ave Maria Bach / Gounod
Bridge over troubled water Simon & Garfunkel
Candle in the wind Elton John
Circle of life Elton John
Con te partiro Andrea Bocelli
Dust in the wind Kansas
Hallelujah Leonard Cohen /  Lisa
I believe Elvis Presley
If I only had time John Rowles
Just a closer walk Louis Armstrong & Mahalia Jackson
Kumbaya my Lord Gospel, original artist unknown
Let it be Beatles
So Strong Labi Siffre
Tears in heaven Eric Clapton
You've got a friend James Taylor / Carole King
Zo stil Blof